23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

HAKKIMIZDA / GENEL MERKEZ HABERLERİ

Tarihin her döneminde üzerinde büyük oyunlar oynanan Türk milleti, bu oyunları her zaman üstün cesaret ve fedakarlığıyla bozmuştur. Ergenekon’da, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği kahramanlıklarla adını tarihe her zaman altın harflerle yazan bu millet, geçmişten aldığı güçle geleceğin planlarını yapmasını da bilmektedir.

Gücünü her zaman milletinden alan Türkiye Cumhuriyeti, milli iradeyi hakim kılmak için 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açmıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk işte bu günü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiştir. 1927 yılından itibaren Meclisimizin açıldığı bu gün “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak kabul edilmiş ve kutlanmıştır.

Her savaş döneminin en mağduru ve masumu çocuklar olmuştur. Tarihinin her döneminde içerde ve dışarıda ihanetlerle mücadele eden ve büyük sıkıntılar yaşayan Türk milletinin saf ve masum çocukları da bu durumlardan en çok etkilenenlerden olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de büyük sıkıntılar yaşayan bu milletin çocuklarına bu günü bayram olarak armağan etmiştir. Özgürlüğü ve bağımsızlığı için büyük bedeller ödeyen bu asil milletin evlatları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, gibi anlamlı bir bayramı hak etmiştir. Bütün çocuklarımıza ve milletimize kutlu olsun.

Bu vesileyle Eksen Sağlık Bir Sen olarak, bizlere bağımsızlığımızı veren, bu toprakları bizlere vatan yapan Mustafa Kemal Atatürk ve bütün kahraman şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.


EKSEN Sağlık Bir Sen
Genel Merkezi


 Okunma Sayısı : 1560         23 Nisan 2019

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 938774

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.