Mali (İhale) Mevzuat Eğitimi Hakkında

HAKKIMIZDA / DUYURU VE İLANLAR

Bakanlığımız 2017 yılı Hizmet içi Eğitim Planında yer alan "Mali Mevzuat Eğitimi (Satın alma, ihale süreci konularında Bakanlığımız merkez ve taşra personelinin var olan bilgilerini güncellemek, personelin bilgi ve becerisini artırmak); Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalya ilinde, 5’er (beş)  günlük dört grup halinde harcırah usulü ile gerçekleştirilecektir.

Eğitimin Kamu İhale Mevzuatı konusunda uzman kişiler ile Kurumumuz yetkililerince verilmesi planlanmıştır. Eğitimin gerçekleştirileceği mevki ve otel adının Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet sitesi duyurular kısmında duyurulmuştur.

Kurumumuza yaklaşık 1000 kişilik kontenjan ayrılmış olup, eğitimler 20-24 Şubat 2017 ve 27 Şubat - 03 Mart 2017 tarihleri olmak üzere iki grup olarak düzenlenecektir.

Söz konusu eğitime, 89 Kamu Hastaneleri Birlikleri Genel Sekreterliğinden 1’er (birer) kişi görevlendirilecektir. Kamu Hastaneleri Birliklerine bağlı (ekli listede yer alan) sağlık tesislerinden ise yine 1’er (birer) kişi görevlendirilecek olup, sağlık tesisinden görevlendirilecek kişinin öncelikle satın alma biriminden sorumlu İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı veya satın almadan sorumlu personel olması gerekmektedir. 

Eğitim için belirlenen grupların tarih aralığı da dikkate alınarak görevlendirmelerin yapılması ve eğitime katılmak üzere görevlendirilen personelin, ad-soyad, unvan ve cep telefonu bilgilerinin, ekteki katılımcı bildirim formuna uygun olarak Excel ortamında en geç 08.02.2017 Çarşamba günü mesai saati sonuna kadar Genel Sekreterlikler tarafından tkhk.tedarikduzen@saglik.gov.tr  adresine e-posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.

 Okunma Sayısı : 2354         03 Şubat 2017

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 201922

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.