Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

HAKKIMIZDA / GENEL MERKEZ HABERLERİ

Bizleri manevi huzura kavuşturan, rahmet ayı olan mübarek Ramazan ayını uğurlarken, Ramazan Bayramı'na kavuşmuş olmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, vatandaşlarımız arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, kırgınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp kardeşçe kucaklaştıkları anlam yüklü özel günlerdir. Bencilliği, kin ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son vermelim. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır düsturuyla bayram vesilesiyle millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz.

Coğrafyamızda yaşanan sıkıntılar ve gelişmeler de göstermiştir ki millet olarak birlik olmaktan başka çaremiz yoktur. Bugün özellikle Türk ve İslam coğrafyası başta olmak üzere ağız tadıyla ramazan ayını yaşayamayan, bayram yapamayan, bombalar altında her gün kan ve gözyaşına duçar olan, ölümün nereden ve ne şekilde geleceğini kestiremeyen kardeşlerimiz için de bu bayramın huzur ve barış getirmesini, hür ve insanca yaşayabilme fırsatı doğurmasını temenni ediyoruz.

Bu duygular içinde başta şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere, 22 Haziran Cuma günü itibariyle yaz tatiline giren öğretmenlerimizin, aziz milletimizin, yurtdışındaki soydaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan temenni ediyoruz.


EKSEN Sağlık Bir Sen
Genel Merkezi

 Okunma Sayısı : 2452         24 Haziran 2017

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 46766

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.